Kaikki vesipumput VSH:lta

Vesipumput – uusien pumppujen myynti

Me tunnemme vesipumput ja autamme mielellämme sopivimman pumpun valinnassa!

Jätevesi, kiertovesi- ja puhdasvesipumput

Kaikki vesipumput täyden palvelun asiantuntijalta

Myyntivalikoimamme sisältää mm. kiertovesi-, puhdasvesi- ja jätevesipumput. Tarjoamme lähes kaikkien alan tunnetuimpien valmistajien pumput, joiden tuotteissa panostetaan erityisesti laatuun, käyttövarmuuteen ja pitkään elinkaareen sekä energiatehokkuuteen. Panostamme tuotevalikoiman ja toiminnan kehittämiseen jatkuvasti siten, että asiakaspalvelu toimii mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Yritystoiminnassamme on huomioitu myös ympäristöasiat ja työturvallisuus, ja opastamme myös asiakkaitamme mielellämme ympäristön huomioimisessa pumppuja käyttäessä.

Runsaasta valikoimasta vesipumput moniin erilaisiin kohteisiin

Saatavilla on runsas valikoima kiertovesipumppuja, puhdasvesipumppuja ja jätevesipumppuja moniin erilaisiin kohteisiin. Jos tiedät tarvitsevasi uuden pumpun, mutta et ole varma, mikä tarpeeseesi sopii parhaiten, ota meihin kursailematta yhteyttä ja kerro lisää pumpun käyttöpaikasta. Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa! Kauttamme järjestyvät myös kiertovesipumppujen huollot muiden pumppujen huoltojen lisäksi.

Täyden palvelun asiantuntijana palveluumme kuuluu myös tarvikkeidn ja varaosien myynti sekä pumppujen huolto. Mikäli huollettava vesipumppu on niin huonossa kunnossa, että huoltotyö ei ole kannattavaa, suosittelemme uuden pumpun hankkimista.

Oikea vesipumppu jokaiseen käyttökohteeseen

Kerromme mielellämme, minkälainen puhdasvesi- tai jätevesipumppu sopii parhaiten käyttökohteeseesi ja -tarpeeseesi. Suosituksemme on maksuton ja sitoumukseton, joten älä epäröi kääntöä vesipumppujen valinnassa ammattilaisen puoleen!

 

Wilo uutuus: Stratos pumput

Yhteistyökumppanit vesipumppujen myynnissä

Kolmeks pumput   Gorman Grupp kiertovesi- ja muut pumput  Grundfosilta on saatavilla kiertovesipumppuja sekä useita muita vesihuollon pumppuja  Jung Pumpen on jätevesipumppujen asiantuntija Lowara vesipumppuja runsaasta valikoimasta  Nestetekniikka on pumppaamojen asiantuntija  Wilon vesihuollon pumput  Xylem on jätevesipumppujen erikoisosaaja