Kaikki vesipumput VSH:lta

Vesipumput – uusien pumppujen myynti


Jätevesi, kiertovesi- ja puhdasvesipumput

Kaikki vesipumput täyden palvelun asiantuntijalta

Myyntivalikoimamme sisältää mm. kiertovesi-, puhdasvesi- ja jätevesipumput. Tarjoamme lähes kaikkien alan tunnetuimpien valmistajien pumput, joiden tuotteissa panostetaan erityisesti laatuun, käyttövarmuuteen ja pitkään elinkaareen sekä energiatehokkuuteen. Panostamme tuotevalikoiman ja toiminnan kehittämiseen jatkuvasti siten, että asiakaspalvelu toimii mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Yritystoiminnassamme on huomioitu myös ympäristöasiat ja työturvallisuus, ja opastamme myös asiakkaitamme mielellämme ympäristön huomioimisessa pumppuja käyttäessä.

 

Runsaasta valikoimasta vesipumput moniin erilaisiin kohteisiin

Saatavilla on runsas valikoima kiertovesipumppuja, puhdasvesipumppuja ja jätevesipumppuja moniin erilaisiin kohteisiin. Jos tiedät tarvitsevasi uuden pumpun, mutta et ole varma, mikä tarpeeseesi sopii parhaiten, ota meihin kursailematta yhteyttä ja kerro lisää pumpun käyttöpaikasta. Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa! Kauttamme järjestyvät myös kiertovesipumppujen huollot muiden pumppujen huoltojen lisäksi.

Täyden palvelun asiantuntijana myymme myös tarvikkeet ja varaosat sekä tarjoamme huoltopalvelutMikäli huollettava pumppu on niin huonossa kunnossa, että sen huoltaminen ei ole kannattavaa, suosittelemme uuden pumpun hankkimista.

Oikea vesipumppu jokaiseen käyttökohteeseen

Me tunnemme vesipumput ja autamme mielellämme sopivimman pumpun valinnassa!

 

Wilo uutuus: Stratos pumput

Yhteistyökumppanit vesipumppujen myynnissä

Kolmeks pumput   Gorman Grupp kiertovesi- ja muut pumput  Grundfosilta on saatavilla kiertovesipumppuja sekä useita muita vesihuollon pumppuja  Jung Pumpen on jätevesipumppujen asiantuntija Lowara vesipumppuja runsaasta valikoimasta  Nestetekniikka on pumppaamojen asiantuntija  Wilon vesihuollon pumput  Xylem on jätevesipumppujen erikoisosaaja