jätevesipumppu ja pumppu huolto VSH:lta

Vesipumppu- ja jätevesipumppuhuolto ja -testaus

VSH tarjoaa vesi- jätevesi- sekä kiertovesipumpun huolto ja korjauspalvelut. Pitkäaikainen työkokemus ja sen avulla saavutettu asiantuntemus antavat meille työkalut suoriuttaa lähes minkälainen vesipumpun huolto tai korjaus tahansa. Erityisesti kokemusta löytyy julkisen sektorin ja yrityskiinteistöjen huolloista, joihin lukeutuvat esimerkiksi jätevesi- tai kiertovesipumpun huolto. Kaikenkattavan huoltopalvelun lisäksi toimitamme vesipumppujen varaosat.

Vesipumppu huolto tehdään aina korjauskohteen kunto ja urakan kannattavuus huomioiden

Jätevesipumppujen huolloissa arvioimme korjauskohteen kunnon aina ennen huollon aloittamista. Joskus huoltoa tai korjausta tarvitseva pumppu voi olla jo niin huonossa kunnossa, että sen vaihtaminen kokonaisuudessaan on kannattavampi vaihtoehto. Annamme kaikissa vesipumppujen huoltokohteissa rehellisen arvion korjaustarpeesta ja korjauksen kannattavuudesta ja lähtökohta on aina se, että vesi- tai jätevesipumppu saadaan huollettua kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Vesi- ja jätevesihuollon pumppujen korjaukset ja huoltotoimenpiteet Varsinais-Suomen alueella

Suoritamme korjausta ja huoltoa niin toimipisteessämme Raisiossa Kallastenmutka 2:ssa kuin myös paikanpäälle tilattuna Varsinais-Suomen alueella. Huolloissa ja korjauksissa palvelemme pääosin teollisuus- ja kunnallisia laitoksia, huolto- ja kiinteistöyhtiöitä, rakennusalan liikkeitä sekä myös yksityisasiakkaita.

Osaava vesi-, jätevesi- tai kiertovesipumpun huolto yhden soiton päässä

Ota yhteyttä ja kysy lisää huolto- ja korjauspalveluistamme! Meiltä löytyy tunnetuimpien merkkien varaosat ja tarvikkeet sekä tarvittaessa uudet pumput, mikäli huollon kohde katsotaan liian huonokuntoiseksi.

 

 

vesipumppu ja jätevesipumppu huolto
kiertovesipumpun huolto