Pumppaamohuolto

Pumppaamohuolto

 


 

Pumppaamon ja jätevesipumppaamon huolto

 

Toteutamme kaikki pumppaamoiden huolto- sekä korjauspalvelut Varsinais-Suomen alueella. Pitkäaikainen kokemus ja laaja asiantuntemus antavat meille työkalut suoriutua haastavimmistakin pumppaamohuolloista. Kaikenkattavan huoltopalvelun lisäksi toimitamme myös varaosat sekä uudet pumppaamot.

 

Pumppaamohuolto tehdään aina pumppaamon kunto ja urakan kannattavuus huomioiden

Pumppaamojen ja jätevesipumppaamojen huolloissa arvioimme korjauskohteen kunnon aina ennen huollon aloittamista. Joskus huoltoa tai korjausta tarvitseva pumppaamo on niin huonossa kunnossa, että pumppaamon vaihtaminen uuteen on kannattavampaa. Annamme aina rehellisen arvion korjaustarpeesta ja korjauksen kannattavuudesta. Lähtökohtana on aina se, pumppaamo saadaan huollettua kuntoon mahdollisimman nopeasti.

 

Osaava huolto yhden soiton päässä

 

Jätä pumppaamohuolto luottavaisin mielin ammattilaisten osaaviin käsiin

Ota yhteyttä ja kysy lisää huolto- ja korjauspalveluistamme!

Pumppaamon huolto
Jätevesipumppaamon huolto

Yhteistyökumppanit pumppujen ja varaosien myynnissä

Kolmeks pumput   Gorman Grupp kiertovesi- ja muut pumput  Grundfosilta on saatavilla kiertovesipumppuja sekä useita muita vesihuollon pumppuja  Jung Pumpen on jätevesipumppujen asiantuntija Lowara vesipumppuja runsaasta valikoimasta  Nestetekniikka on pumppaamojen asiantuntija  Wilon vesihuollon pumput  Xylem on jätevesipumppujen erikoisosaaja